Descarca Counter-Strike 1.6
Cauți de unde să descărcați CS 1.6? Aici puteți descărca gratuit Counter-Strike 1.6 Romania Edition.
Download CS 1.6 Original Full. Merge pe windows 8, 10 și 11. Are boti, fps mare si nu are lag.
descarca counter-strike 1.6

Counter-Strike (cunoscut ca si CS) este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le si Jess Cliffe. Acest mod a fost dezvoltat intr-o serie de variante de la lansarea originala, ce contine in prezent Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source si Counter-Strike pentru platforma Xbox. Ultima versiune a acestui joc este Counter-Strike Global Offensive.

Cs 1.6 

Moduri CS 1.6

 • Clasic - Cunoscut ca si modul normal sau original. Este cel mai frecvent mod folosit pe majoritatea serverelor. Obiectivul principal este eliminarea inamicilor.
 • Respawn - Sau deathmatch, este un mod destul de popular. Jucatorii vor aparea de fiecare data cand sunt eliminati. Este un mod mai spontan ce poate fi folosit si ca antrenament.
 • GunGame - Are la baza modul respawn doar ca jucatorii vor putea avansa in niveluri de fiecare data cand obtin un frag. Dupa fiecare frag obtinut, vor primi de asemenea o arma mai avansata. Se termina atunci cand un jucator primeste toate armele.
 • Zombie - Serverele cu acest mod activ se gasesc in doua sub-moduri si anume Zombie Mod si Zombie Plague. Scenariul este identic, un jucator va deveni zombie si va putea infecta si alti jucatori daca se aproprie. Zombie au un nivel de viata mult mai ridicat iar restul jucatorilor primesc arme in schimb.
 • Furien - Lupta se da intre clasa de furieni si anti-furieni. Furienii pot alerga cu o viteza ridicata si devin invizibili daca stau nemiscati. Anti-furienii beneficiaza in schimb de un arsenal marit de arme.
 • HNS - Hide n Seek sau de-a v-ati ascunselea este un mod amuzant in care o echipa trebuie sa se ascunda de alta echipa.
 • BB - Prescurtarea BB vine de la Base Builder. O echipa trebuie sa isi construiasca o baza iar cealalta echipa sa gaseasca si sa elimine jucatorii inamici. Un mod interesant ce necesitata imaginatie.
 • JB - Jail Break este un mod in care regasim doua clase si anume detinuti si gardieni. Este recomandat ca jucatorii sa detina microfon pentru amuzament. De obicei detinutii nu au arme iar gardienii au.
 • War3 - Modul Warcraft 3 este creat dupa celebrul joc cu acelasi nume. Practic, jucatorii vor avea puteri din diferite rase din jocul Warcraft 3. De obicei pot primii armura, viata mai mare, teleportare, etc. Jucatorii vor incepe cu nivelul 1 si pot ajunge la nivelul 25. Fiecare nivel va creste puterea si va aduce o noua vraja de care se pot folosi.
 • Alte moduri de CS 1.6: Pokemon mod, Predator Mod, Gladiator Mod, American Footbal Mod, SnowBall mod, Ent mod, CS:GO mod.

   

  descarca
 • Counter-Strike 1.6 este un joc de dependență de echipa shooter (shooter), popular pentru mai mult de 20 de ani, în care există ciocniri regulate între două părți: teroriști (bandiți) și contra-teroriști (poliție). Echipa de decupaje este asamblată din reprezentanți ai diferitelor grupări criminale din întreaga lume. Echipa contra-teroristă este, de asemenea, multinațională și este reprezentată de războinici din diferite forțe speciale.

  Lupta din CS 1.6 are loc într-o anumită locație, numită hartă, pe care, runda după rundă, pentru o anumită perioadă de timp, bandiții și poliția află relația, care dintre ei este cea mai bună. Pe lângă contabilizarea victoriilor echipei, fiecare jucător se poate distinge individual, marcând numărul maxim de puncte (uciderea adversarilor).

  Counter-Strike 1.6, spre deosebire de progenitorul său, jocul Half-Life, nu are o poveste strict construită. Drept urmare, dezvoltatorii au reușit să elibereze un simulator foarte adecvat al operației speciale, limitat doar de sarcina echipei, care este setată de hartă, unde apare „mizeria”. La începutul fiecărei runde, jucătorilor li se oferă o anumită sumă de bani pentru joc (de obicei, 800 USD), pentru care jucătorii trebuie să cumpere un butoi (de la un pistol la o pușcă lunetă grea) și echipament (de la o vestă rezistentă la glonț la un dispozitiv pentru eliminarea dispozitivelor explozive). Echipa câștigătoare va fi creditată cu dolari de joc suplimentari și va putea cumpăra arme și echipamente mai scumpe și eficiente.

  În CS 1.6, puteți câștiga runda în mai multe moduri: fie ucideți toți adversarii, fie completați sarcina principală a cărții, care, apropo, este determinată chiar de card. Cele mai populare cărți din acest moment au astfel de sarcini primare: plasarea și detonarea unei bombe (cu prefixul „de_”) și retragerea ostaticilor (cu prefixul „cs_”). Pe de-hărți, teroriștii încearcă să pătrundă într-un obiect strategic pentru a pune acolo un dispozitiv exploziv și a-l submina, însă specialiștii trebuie să împiedice instalarea bombei sau să aibă timp pentru a o neutraliza. Dacă runda s-a încheiat și teroriștii sunt încă în viață, dar bomba nu este instalată sau neutralizată, atunci victoria este acordată echipei contra-teroriste. Pe carduri cs_, unitatea de poliție este obligată să găsească toți ostaticii și să îi livreze într-un loc sigur. Dacă runda s-a încheiat și comando-urile sunt încă vii, iar ostaticii nu au fost evacuați, atunci victoria se duce către teroriști.

  Pentru a vă îndrăgosti de acest joc, trebuie doar să descărcați Counter-Strike 1.6 de pe site-ul nostru, în orice mod convenabil pentru dvs. La dispoziția dvs. este disponibil să descărcați printr-un link direct sau utilizând un torrent. Bine ați venit în armata fanilor CS 1.6!

 • Descarca gratuit Counter-strike 1.6 pentru orice versiune de windows